MDR5 Airconditioning & Ventilatie Valkenswaard

Airconditioning

Wij leveren alle soorten en alle merken airconditioning, van een single split systeem tot en met de grootst denkbare systemen (zie OVER ONS).

Wij voeren 3 hoofdmerken:

  • Daikin:

Daikin is wereldwijd specialist als het gaat om het regelen van het binnenklimaat. Zowel in woningen, commerciële en industriële ruimtes, als ook in de toegepaste koudetechniek in de procesindustrie.

  • Mitsubishi:

In bijna 100 jaar tijd heeft Mitsubishi Electric zich opgewerkt als een wereldwijde producent van industriële apparatuur, huishoudelijke apparatuur, elektronica, ruimtevaart-technologie, computers, liften, telecommunicatie, airconditioners, ventilatiesystemen enz. Hierbij wordt steeds weer de missie voor ogen gehouden, dat de ontworpen en gefabriceerde producten voor de meest veeleisende klant een superieure meerwaarde moeten hebben.
Elk Mitsubishi Electric systeem is het resultaat van oneindige research, kwalitatief zeer hoogwaardige  productiemethodes, gedetailleerde testen en de overtuiging om het  nog beter te doen dan voorheen.

 

     . Fuji Electric:

Fuji Electric is één van de grootste Japanse bedrijven op gebied van electronica en maakt de meest betrouwbare en energiezuinige split airconditioners ter wereld. 

In overleg met de klant kiezen wij het merk uit wat het beste voor de consument is.