MDR5 Airconditioning & Ventilatie Valkenswaard

Airconditioning

Wij leveren alle soorten en alle merken airconditioning, van een single split systeem tot en met de grootst denkbare systemen (zie OVER ONS).

Wij voeren 3 hoofdmerken:

  • Airwell:

Internationaal gezien is AIRWELL in meer dan 80 landen vertegenwoordigd en staat voor vakmanschap en ervaring. Ons doel is om in alle marktsegmenten van klimaatbeheersing het juiste product aan onze klanten te kunnen aanbieden. De Electra Consumer Products groep heeft zich gespecialiseerd op het gebied van onderzoek, productie en verkoop van airconditioningapparatuur op consumenten niveau, bedrijfsniveau en industrieel niveau. De fabrieken in Israël, Frankrijk, Italië en China onderscheiden zich door hun zeer hoge specialisatie.

  • Daikin:

Daikin is wereldwijd specialist als het gaat om het regelen van het binnenklimaat. Zowel in woningen, commerciële en industriële ruimtes, als ook in de toegepaste koudetechniek in de procesindustrie.

  • Mitsubishi:

In bijna 100 jaar tijd heeft Mitsubishi Electric zich opgewerkt als een wereldwijde producent van industriële apparatuur, huishoudelijke apparatuur, elektronica, ruimtevaart-technologie, computers, liften, telecommunicatie, airconditioners, ventilatiesystemen enz. Hierbij wordt steeds weer de missie voor ogen gehouden, dat de ontworpen en gefabriceerde producten voor de meest veeleisende klant een superieure meerwaarde moeten hebben.
Elk Mitsubishi Electric systeem is het resultaat van oneindige research, kwalitatief zeer hoogwaardige  productiemethodes, gedetailleerde testen en de overtuiging om het  nog beter te doen dan voorheen.

In overleg met de klant kiezen wij het merk uit wat het beste voor de consument is.